boleh tolong aku enggak?

8:46 PM


Kepada siapa-siapa yang ada web untuk template blogspot yang cantik tolong bagi tahu aku dengan cara komen ok. Tolong sangat. Sudah mencari merata tempat tetapi tidak jumpa.

mood = sengsara!

You Might Also Like

11 comments

  1. Hey Nadee!
    Leonie was here =)

    http://www.blogskins.com xde ke Nadee? =)

    And by the way, I disagree with your profile statement.

    Nadee is cantek and cool in her own great way! XD

    ReplyDelete
  2. thanks Leonie!
    you have been a great help my dear.

    you disagree haa?
    hoho.
    you are too much.

    p/s = i will keep your words in my
    heart forever. cewahh~

    ReplyDelete
  3. I'm too much?
    Leonie is always too much.
    Remember that, heheh.

    PS: You should, sbb Leonie sayang Nadee! ;)

    ReplyDelete
  4. [www.afiqjiwang.blogspot.com]
    My Dearest Friend-NadEe...
    try to visit my blog.. Wakakak.. very funny and erk.. islamic, I've posting about religious.. and for the sake of muslims.. I've just debates with christians.. and they can't beat me. Ofcourse my charisma and for the spiritual and logical truth that silent them..

    ReplyDelete
  5. haha!
    i always know that dear~and i will always remember.
    don't you worry.

    awww~
    Nadee sayang Leonie jugalah!

    ReplyDelete
  6. to afiq-kun~

    i know lah you are the religious type.
    but are you sure you do that for the sake of muslim and even can make them understand and not just for the sake of winning?
    just curious my friend.
    ;)

    ReplyDelete
  7. Wahlauweh.. I'm not gonnna make it. If I were there.. just concerning about winning. First of all. I've said to them that, If your religion can beats mine... I'll convert to yours. And I'd love to say to them.. that Thank you for asking me about my religion.. and that is the truth. or.. haha.. the truth is I can't lie or I go to hell... and that's in my religion. They cheer up.. because they think they could convert me and also.. I were precisely.. expected that they will shocked, and they are. because I show them.. what is the TRUTH really is!

    ReplyDelete
  8. to afiq-kun~

    haha.
    kau cakap sampai macam itu sekali?
    dahsyat seh.
    ramai ke 'omputih' dekat blog kau?
    macam mana mahu promote blog kita ek?

    kau tidak sayang aku?
    sayang aku seorang cukuplah.
    tidak perlu ramai-ramai.
    :-p

    ReplyDelete
  9. Aku debate ngan christian kat Youtube. Baru dua orang dah give up dan surrender.. Scriptures dari Bible sendiri kalah kan mereka.. Ada tips nya.. kita tak perlu risau.. kalau nak tau.. Perasaan orang christian tu lebih gerun sedangkan kita tak gerun kerana kita dipihak yang benar. Sungguh.. Erm, aku tak promote blog.. kawan kawan je yang visit tengok.

    ReplyDelete
  10. haha.
    tidak aku berani untuk debate dengan siapa-siapa.
    sebab kalau aku salah cakap.
    huishhh~
    habislah.
    dosanya tidak perlu cakap.
    huhu.
    tapi kalau kau rasa kau betul.
    aku support kau!
    chaiyo~
    =)

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.