Mahu Nonton, Lihat, Tengok dan Watch

4:32 PM





Untuk sesiapa yang tidak tahu, sebelum cerita ini dijadikan movie, sebenarnya Upin & Ipin ini sudah ditayangkan pada 2 tahun lepas semasa bulan Ramadhan [kalau tak silap akulah] di TV9.

Aku mahu tengok sangat movie yang akan ditayangkan pada 12.02.2009 ini adalah kerana aku amat sukakan karakter mereka berdua ini. Bagi aku, mereka amat sangat comel! Cara mereka cakap pun adorable.

Kalau aku ada adik yang macam ini kan seronok. Aku tidak mahu mereka membesar. Stay sahaja kecil macam itu. Haha.



MARI TENGOK MOVIE INI BERSAMA DI WAYANG NANTI YA?
(>.<)


You Might Also Like

5 comments

  1. x sbr nk tengok wyg nih!,lastly m'sia mampu hasilkan wyg cmni,bangga2!,hehe,jOm nonton sma2.hehe:)

    ReplyDelete
  2. adie rase ni la animasi terbaik pernah adie tgk.. cantek and karekter dia menarik..

    ramai org terikut2 cara kembar ipin tu cakap..

    betul.. betul.. betul..

    hehehe...

    teringin gak nak tgk.. produk dari mas nih..
    harus bangga ngan pencapaian yg semakin memberansangkan..

    (^_^)V

    ReplyDelete
  3. adie_kun =
    memang yang terbaik!
    tidak akan ada yang lain yang lebih better.

    mereka cute macam nadee.
    XD

    nadee pun suka cakap macam ipin tahu.
    *promot murah*
    haha!

    jomlah nenok beramai-ramai.
    ajak atok,nenek,moyang lelaki,moyang perempuan,aunties,uncles,cousins,nieces,sons & daughters [kalau adie ade] dan manusia sekalian alam!
    *ni pula pomot MAHAL owh!*
    =)

    ReplyDelete
  4. MR.shari =
    same here!
    memang tidak sabar yang amat sangat!

    teehee.
    itulah pasal, ajaib sungguh negara kita ini kerana mampu hasilkan kartun yang comel-comel belaka.
    tidak ku sangka~
    Xp

    jom-jom.
    tapi shari kene belanja nadee yup.
    ;)

    ReplyDelete
  5. haha,this bestt,i dah tgk dah,but mcm terlalau ganas for budk2 kot.

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.