Gila Meroyan

4:03 PM



For your info, nama makanan ini ialah Satar [sgt sdap tauk! nyummm!]



hahahihihahaho
Adoi, aku sudah tidak berapa waras rupanya [haha!].

Oh ya, what is my motive by putting up these pictures yeah? Maybe the fact that I am deeply in love with photographing make me post this. Enjoy :)

[td tino ada tnya aku mahu update apa kat blog ni. aku xde idea. so ini jela idea aku yg trlepas. huu]

To all of you guys out there, do u find the pictures interesting? I want to know YOUR opinion.

You Might Also Like

18 comments

  1. nadee....chantek laa gmbr yg u amek...but maybe u can capture something more meaningful yg ader art ker...i love fishing pic~

    btw:thanks for visiting my blog...~

    ReplyDelete
  2. okey gak pic2 yg nadee amik tu..

    tapi kena improve lagi dari segi sudut...

    amik dari sudut2 yg berbeza..
    akan nampak perspektif yg berbeza gak..

    huhu.


    (^_^)

    ReplyDelete
  3. camni cik nadee,
    pic tu sume ok..
    cantik n menarik.
    skunk ni mslhnye setiap org ada skill tersendiri, so develope that skill, find that skill ok.
    hope soon can c more pic frm ya~~
    chaiyok~~

    ReplyDelete
  4. in my opinioncantik tapi yang nadeenuts.blogspot tu memburukkan gambar xD

    ReplyDelete
  5. rockchic :
    huhu.
    memang ambil gambar² ini tiada point.
    nampak cantik, terus capture.
    after this, i'll do better :)

    ReplyDelete
  6. abg adie :
    dari sudut yang bagaimana ya?
    contoh?

    ReplyDelete
  7. ngkuarifadlan :
    ambil guna cam biasa sahaja.
    kenapa?

    ReplyDelete
  8. en sham :
    thank you.
    adoi ada but, lemah badan.
    no perfectos?
    haha!
    alright mr.
    i'll try :p

    ReplyDelete
  9. city nurr :
    oh terima kasih kerana puji dan kutuk.
    kejamlah kau.
    aku mahu orang tahu bahawa itu gambar aku.
    no ciplak ok? :)) haha!

    ReplyDelete
  10. haha!
    finally, pujian.
    terima kasih fezal!

    ReplyDelete
  11. aq syg kau!
    and pic ni sgt2 la lawa mcm kau syg!:)

    ReplyDelete
  12. wahaha!
    alamak kau ini.
    buat malu aku sahaja :p
    eh kau pun lawa sayang :)
    rindulah weh :))

    ReplyDelete
  13. harith :
    ceh, perli ke itu?
    siap oh anda! :p

    ReplyDelete
  14. my :
    eh makcik, tidak.
    itu semasa di UiTM Ganu :)

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.