Tiredness

8:12 PM


Wahhhhhh! Penat gila. Baru balik from wedding anak³ kawan papa di Melaka. Tiga orang sekali kahwin kau! Tidak macam best pula kan [owh soe, ayt nmpak lame gilaa ble gne tlisan baku.yux.huduh]. Bertolak pukul 10 pagi dan sampai rumah pukul 7 tadi. Now, sudah pukul 9 *yawn* Tengah tunggu pictures budak² kelas aku mengcangkul diupload dalam Myspace aku. Esok² pula mahu upload pictures time dekat wedding ini [setelah di cilok dari kak sri naty :p]. Boleh tahan grand bagi aku. Mesti best kalau kahwin nanti, saing dengan siblings aku *night dreaming* :)

You Might Also Like

4 comments

  1. 3 wedding in a day...?pergh...mesti kenyang gler makan nasi minyak kan...?r there any hot guys there?lolz

    ReplyDelete
  2. minah, not 3 wedding in a day.
    3 orang kahwin sekali arong.
    hihi.
    THERE is this one cute guy!
    man, he is hot but, looks like a jerk sahaja :p

    ReplyDelete
  3. minah?huhu...aper laa u ni sis~
    wow...3org kawen skali...that is so cool~
    lol...jgn laa pandang org dri luaran...or maybe dia malu kot~

    ReplyDelete
  4. haha!
    why babe?
    minah is not your soul ke? :p

    yup, memang cool!
    jealous pun ada btw :)

    a guy MALU?
    ala sis, real lah sikit
    haha

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.