Oh My Lord!

10:40 PM


Ya Allah! Nampak sangat aku dah lama tak update blog ni. Setelah berabad, baru aku tahu blog page boleh diedit dengan mudah! Lawa-lawa pulak tuh! Ish! Tergugat iman aku! *sighh* Tapi, aku dah di 'haram' kan untuk online secara rasminya sejak hari terbuka minggu lepas :'( Woah! Shake it off Nadee! Trial is just around the corner! *buat muka bodoh*

You Might Also Like

7 comments

  1. Entah. Corner ke 12 dh ni. Corner ke 15 dh habis lap dh. Hehe. Anyway, pakwe apa kbr? :P

    ReplyDelete
  2. haha ape lah kau merepek ni syaitan? :P
    err pakwe? menatang apa itu? HAHA

    ReplyDelete
  3. Pakwe itu sayur la. Haha. Apa pakwe pun xtau lak. Lem tul. Solo la ni?

    ReplyDelete
  4. lah sayur ke?
    bunyi macam sedap. :P
    lem? wah speaking London! haha. yeah i guess i am.

    ReplyDelete
  5. Lem tu utk lembab. Haha. Bkn utk apa2x ya. Wah, mcm ne persiapan ke spm? Dh bersedia utk berperang mati-matian? Haha

    ReplyDelete
  6. Apa pula sepatutnya dari awal lagi dh siap senjata dh....

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.