Merdeka ?

This is not related to the previous post.

Tanggal 31, bulan lapan, lima puluh tujuh, merdeka, merdeka, tetaplah merdeka, ia pasti menjadi sejarah.


The date itself yang menjadi sejarah ATAU negara Malaysia in a long term? The way I see things now, I will choose Malaysia will be sejarah... IF! We are what we are now.


Politics? Pah! Nonsense kuasa sepuluh! Halt! Banyak sangat propagandanya.


Malays? Nak sangat jaga hati orang. Hati kaum sendiri, bye bye bye!


Islam? Senang dipermainkan oleh non-muslim and funny enough, the muslims itself. Benci aku.


Merdeka? Merdeka? Merdeka? History will repeat itself. We are going to be in a bumpy ride.
Nadee said, happy merdeka people!

MERDEKA !


Not merdeka Malaysia ya. Sorry! Haha! Aku ni haa. Aku ni yang merdeka. Trial SPM, finally oh finally over. :D Rasanya macam sambut raya dulu-dulu dekat rumah popo. Rasa gumbira tak terhingga! Tapi ramai cakap "SPM blom ag derr!". Aihh, sejak bila aku tukar jantina? Haha! Salah ke nak happy sakan even though bukan SPM? Salah ke? Tak apa, yang wajib, aku nak capai mission aku untuk tahun ni yang tergendala lamaaaaaa sudah disebabkan pelbagai problem yang melanda dari awal tahun. Go Nadee, go! :)

Nak juga cerita !

Hell yeah I will storystory! Seperti biasa, blok Pahlawan A akan buat pertandingan bowling every year. Yesterday is the day for 2010. Habis tuisyen cikgu Ridwan, solat maghrib dan gerak pergi Danga City, where the game is going to be held. I played hard lah tapi 3rd and last game aku quite sucks. Time bagi hadiah kepada pemenang, aku diumumkan sebagai 1st runner up. Yeah it sucks. Habislah rekod aku sebagai juara untuk dua tahun berturut-turut. HAHA! Beza markah aku dengan juara hanya 5 markah. Take note, I'm not a sore loser. Aku masih boleh senyum and wish next year aku menang. Huhu.