16th January 2011

4:21 PM


Tarikh keramat untuk Malaysia (!) kerana salah seorang warganegaranya menyambut hari kelahiran pada tarikh tersebut. 16 Januari 2011. Tarikh yang sangat indah. Haha! Every 16th of Jan, handset akan berdering dengan kencang menandakan beberapa SMS tiba ke dalam inbox.

Oh well, seperti biasa, Celcom and Hotlink ialah orang yang pertama wish birthday aku. Then I got a message from dear friend who wish me at 12 am on the dot. 12 am at Australia that is. :P Thanks babe! :)

When 12 am Malaysia time, Alya Afifah Azmi pula wish and followed by Asy [mr BLB], Nazifah, Cucu, Add, Nuramira Suhaimi, Norina Haziqah Ismail, Nabilah Rosdi, Haziqah Rosazanam, Syazrin Abdul Kadir, Ain Hazimah Issham [budak PLKN tuh! :)], Adibah Syahira [budak PLKN jugak.peh hebat sume haha], Maizatul Akmalia Abu Bakar, Muhammad Khairul Miftah Fariq, Norfiona Rosli [tuh pun pas aku wish dye gudluck on her surgery:P], Shahirah Dali, Lukman Qusai, Jamal Emir [woahh.unexpected.], Nur farahin Balqish Salehudin [sort of laa HAHA], Naquib Morsin [setelah aku ngata dye kat girl dye bhahaha], Ilyas Faiz Sazali, Nael Zuleikha, Keka, Nazrun Nabill, and 160 facebooker's. :P

All I want to say is thank you guys! *bow*

My friends and I dah plan untuk celebrate on 16th. But disebabkan mama ada reunion untuk pelajar² EX MRSM Kuantan '80, so di postpone plan itu kepada 17th.

17th January 2011

wajiblah , main bowling ! :)

ehem bukan nak bangga , saja buat kenangan LOL
fyi , mine is that with initial ND for Nadee Dulcet :P

my four super hero ! <3
from left : Cu , Alya , AKU [obvi :P] , Haziqah and Miftah ;)

then just cu , alya and me sahaja tengok movie . FASTER baby ! thumbs up !
:D

-woot woot I love this day ! :)

okay lah, mari kita ke acara yang terkemuncak! Again, bukan mahu show off. Just nak jadikan kenangan abadi untuk di tayang kepada anak cucu. Hehe.


this teddy and two key-chains here diberi oleh Miftah gendud :) tersangatlah comel ! sangat lembut ! ahhh ~ thanks beybeh ! ;D ooh namanye belom difikirkan ngeh ,

hee yang nih pulak daripada Alya and Cu . adorable & drop dead cute ! see , siap kene sumbat dalam karong lagi . hehe . pastu tengok muke relieve dye bila finally dapat keluar :P juga , nama tak fikir lagi ;)

all this treasure were given by Balqish ;) haa yang Al-Mathurat and lagi satu tuh , insyallah akan aku bawak bila masuk U naty . boleh baca and whatnot kan ? dapat pahala lah kau banyak banyak . hehe dan minyak wangi tuh ! sesumpah wangi doe :) plus , along and angah aku da curik pakai , heehee

selendang nih Haziqah Rosazanam yang beri . lawa kan lawa kan ? better than my usuals , hee :P naty kalau aku pakai macam mane ek rupa aku ? tak reti pakai jenis nih T.T hahahaha ,


nih daripada Hazirah Rosazanam , iye iye , adeq kepada Haziqah HAHA thanks budak kecil yang comel ! ;)


I looove each of you individuals yang wish aku teramat lah sangat! Kepada yang tak wish, PUTUS KAWAN! I mean it! LOL. Joke saja. Aku tahu kamu-kamu yang gorgeous semua busy. Yela, terlalu hot. :P

Thank you again from the bottom of my heart! You guys are the bestest of the best! Without you, my life would be a stage without actors and the works. :'D

p/s : along cakap "takyah la tulis blog sebab nak famous" cehh ! yee memang itu BUKANlah niat aku :)


You Might Also Like

4 comments

  1. SYAZRIN.. :)

    name aq adew.. bangga tak terkate..
    hahaha....(^_^)

    ReplyDelete
  2. ahaha yeah laa wajib a ! kau terbaik ! pepagi bute da text :') ahaa asal g private blog tuh ? nak follow a !

    ReplyDelete
  3. wow!!!!!!!!!!ade name aq....^o^
    leks....meh aq bri name utk teddy bear first..hehehe..
    *ermm...oren!hahahaha...genduut ker..
    yg second,*bboonnciit..hahaha $o$
    waa...banggenye ade hadiah aq bri...tutut...~wink~wink~

    ReplyDelete
  4. ahahaha hello bobol comel ! hee , alaa dorang da ade perfect name yunk ! ;D ngehehe , jangan bangga , dosa :P

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.