What Day?

8:18 PM


Tak tahu nak describe hari ni. Patutnya aku, papa and angah dah berada di KL for now. But the people from KL cancel the meeting with angah pagi tadi masa kami semua dah ada dalam kereta nak bergerak ke KL. Like crab betul lah.

So then kami gerak hanya untuk breakfast sahaja. Then I got this brilliant idea untuk ajak Ziqa lepak di Plaza Pelangi/Kerrys [AGAIN!] 'cos that's the only place dia gerenti boleh ikut since rumah sekangkang kera saja.

Angah drop aku depan rumah Ziqa. Tekan dingdong tapi tunggu punya tunggu tak buka jugak pintu. Bila aku pusing belakang, tiba² ada anjing tenung aku. Pehh, berderau darah aku. Start lah aku terjerit-jerit panggil Ziqa. Bila gate automatic dia terbuka dengan slow, aku cepat² masuk dan diikuti oleh anjing durjana tu. Aku apa lagi, ketuk² pintu rumah plus cakap "ziqa!!ziqa!!bukak pintu cepat uwaaa!!bukak!!!!!!" Kemudian anjing tu pergi meninggalkan aku. Barulah Ziqa buka pintu dengan gelakan yang dihamburkan ke mukaku. Memang rasa nak tempeleng muka budak ni pun ada tapi sabar je lah sebab aku yang ajak dia keluar. Haha.

Bila sampai Kerrys tu, badan toksah cakaplah kan, memang dah kuyup sebab peluh. Cari port untuk relax sementara tunggu Alya [dalam kelas english untuk mantopkan lagi english dye.yeah i noe.sangat rajen~.~] recess pukul 12.40. Tengok jam, baru pukul 10 plus. So decide untuk lepak di Vivo dan jadikan lappy Ziqa sebagai mangsa rakusan kami online dengan menggunakan Wifi Sushi King yang berada disebelah. Order hanya satu air dan dua straw untuk disuakan ke dalam dua mulut. LOL.



As usual lepas itu, cam-whoring baby!






Banyak lagi sebenarnya. Haha. Tapi tak larat nak upload. LOL. Bila dah join dengan Alya, the same thing juga hahahihihahaho.






Balik tu, dapat tahu, we indeed will go to KL for two days starting tomorrow. YAHOOOOOOOO! Toodles~


You Might Also Like

4 comments

  1. hey, don't blame those innocent dogs. they just wanna have fun. and stakat nie dye x pena gigit sape2 lg lar. so, u don't have to worry bout it, ok? hahaha

    ReplyDelete
  2. mmg fun kan takot kan aku? hahahaha xD

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.