Double Delite :D

7:30 PM



muka muka mintak tapak! :)
hehe so sad satu lagi bestfriend aku kat tijb ni datang lambat [sitino sakinah]


FIRST :

Hey, result SPM bagi calon-calon SPM 2010 semalam dah keluar. Alhamdulillah.. Apa yang aku dapat menepati target mama aku. But apa yang di target tu, tidak ditawarkan hadiah oleh beliau. So, Rm5000 or RM1000 tidak aku dapat. LG Choc idaman aku pun tidak dapat dibeli. :'(

babe, it's my long live dream untuk pakai this phone!


But hey, ALHAMDULILLAH result aku macam ni! Kira fortunate lah kan. THE BEST PART IS THAT I GOT B+ for my ADDITIONAL MATHEMATICS. Padahal since form 4, aku TAK PERNAH LULUS that subject. Aku nak sangat ucapkan thanks tak terhingga kepada semua bestfriends aku di TIJB and SIGS and Sekolah Sains Mersing yang teramat lah bijak dari aku yang always bagi aku semangat untuk belajar dan juga tunjuk ajar! :') Kepada cikgu² juga, terima kasihlah selama ini mengherdik aku yang tak masuk di ajar ni.

SECOND :

Two days before that, aku lulus test JPJ aku., after dua kali fail. Aku dah boleh bawak kereta! Alhamdulillah juga! I can't say that enough! Yayy! Anybody sedang mencari driver? Anyone? :D

p/s : everything went smoothly. thanks Allah!




You Might Also Like

10 comments

  1. Congrats nadee!em,tape2 we're in the same boat!haha,weyh,senang ah pasni aq roger kaw je ep nk g ane2,tayah susa2 nek bus!!hahak!let's fully utilise nadee's new skill!

    ReplyDelete
  2. congrats babe 4 both ur results and ur license.haha.

    ReplyDelete
  3. thanks syaz! haha sorry la aku takde butang like fb tu! aku tak reti nak bwat! helpppppppppppppp! :)

    ReplyDelete
  4. who's this lompatlipat ni? show urselfff! HAHA :P thanks eh stranger! teehee wah sesuka hati je kan. kau kaver duet minyak la ye :D aku on je! hahahaha

    ReplyDelete
  5. ziqa sayang, thank u :) subtle je kau ni kan? hahaha pelik!

    ReplyDelete
  6. congrats!! still proud of u mokkkk

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.