The Truth

6:29 PM


I want to tell you a truth. The truth, nothing but a whole truth. About Anuar Zain and me. HAHA! Aku just nak bagi tahu that aku dan Anuar memang got something going on... NOT! :P

I uploaded this picture of Anuar and me on my Facebook page last month. To be frank, this picture is superimposed. Kihkih! Some of you have guessed it. But let me tell you this, lots of people fell for it. Oh! I am so goooood! :P I did it for fun only okay. My intention is nothing else than having pure joyous fun. Muahaha~! You wanna see the real picture? Hold on........


TA-DA!

There it is! Haha! Yeah, that's my mama. Yeah, Anuar hold my mom's hand. Yeah, bummer! Yeah, aku nak gigit mama. LOL. [mama tak minta di pegang pun tangan tu, mind you]


So after aku dan kakak aku dok histeria ke-jealous-an, kami pulak dapat jumpa Si Dia. For real! :) Tengok sahajalah gambar ini. A picture worth thousand words. TEEHEE!


Heh, tak percaya juga? Masih cakap aku superimpose? Meh aku upload gambar akak aku dengan Si Dia pula.


FYI though, picture aku di taken dulu. So, kiranya, kakak aku yang tiru pose 'peace' aku tu y'all. Now that you know the truth, happy? :P


p/s : tadi aku sedu sedu. nak tinggi lagi ke?


You Might Also Like

3 comments

  1. wah..

    anuar zain senyum sampai nmpk gigi bile bergambar dgn ko..

    nan kakak ko biase2 je..

    ermm.. hee ^^

    ReplyDelete
  2. hahaha kan? haihh tunggu lah aku abis blaja :P

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.