Asma & Kevin , Cinta & Restu

8:32 PM


ehemehem.
Dapatkan CuteComment di SahabatMusleem.blogspot Tamat sudah cerita Assalamualaikum, Cinta. Ending cerita itu agak predictable but still rasa gembira tahap tenuk bila dapat tengok mereka bersatu akhirnya. Tapi, kalau aku jadi Asma honestly aku akan pilih Restu sebagai pasangan hidup. [haha] Alim gila. Comel pula itu. [XD yayaya. aku mmg agk ske tngok guys pkai songkok n mke agk nerdy2. aman je mata tngok. hee] Lepas ini Tv9 mahu keluarkan sinetron apa lagi ya? Tidak sabar aku mahu watch. Just wait~

[aduyy, post aku kali ni mapek sket. haha. just live with it]

You Might Also Like

6 comments

  1. wahhhhhhhhh.....

    tapi kan ending mcm terlalu simple la.. ngatkan tu bukan ending dia.. apa pun suka la tgk dorang akhirnya disatukan.. best2.. hehehehe.. kiranya citer ni takde la menipu sgt..

    yelakan kalo citer indon jew.. tak sah kalo takde ilang ingatan.. nasib baik si asma takde ilang ingatan ke apa ke...

    kekekkee..

    (^_^)V

    ReplyDelete
  2. Tahu tidak mengapa! [aduyy , da mcm ayt indon lah plak. muahaha!]
    simple sangat eh?
    maybelah kut.
    abang adie pun ikut cerita ini?
    hahahaha! funny!
    mahu cepat habiskan cerita ini , sebab itu asma sihat waalfiat ;p

    ReplyDelete
  3. ehk,asma hidup??
    tell me abt it!

    ReplyDelete
  4. yup!
    life and about.
    haha!
    well, what to story yup?
    edingnya macam bodoh² sikitlah babe.
    haha!

    ReplyDelete
  5. x sempat nk tgk cite tuh sampai habes
    kecewa gile

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.