Fruit Filling Day, bak kata Siti Nurrr =)

9:07 PM


refer Siti Nurr's blog [aku TERHARU gila! hahaha. thanks babe. anda pown criakn aryku ;D]

Today banyak gembira [ayt tunggang kuda ;p].

Datang sekolah dengan perasaan yang agak tidak gembira kerana hari-hari sebelum ini agak bosan memandangkan rakan-rakan sekelas very quiet and not that friendly like I used to in previous school. Tapi masih melangkahkan kaki untuk masuk ke kelas. I enter my class and as usual I got the 'silent treatment' by all of them. In my heart i said "owh ****. here we go again. one more day of silent crapness" Lagi-lagi budak sebelah aku atau dikenali sebagai Farahin. Kenapa dengan dia entah, hari kedua dia sungguh kecoh dan aku macam "yayy! ada mmbe gila-gila" tapi hari-hari selepas itu dia asyik nangis dan cakap mahu balik sekolah lama semua [aduyy, aq taw ko frust. engt ko sorg? dngan rsult pekse ntah ape nye mengong. haishh]. Aku mula menjauhkan diri. Jikalau tidak, aku juga akan mempunyai fikiran yang sama seperti dia dan bukan itu yang aku mahukan sejak masuk sekolah ini. Aku mahu berjaya! [yeah! bersemngat! haha] Jadi, aku larikan diri ke Siti Nur Sakinah binti? [haha! mahu taw ur fathers' name ukie?] Talktalktalk with her like we know each other for a long time [weird gila. but very best!]. Since then, my mind set has changed. I am no longer sick of this school. I found my satu kepala friend [thanks to you to Siti Nurr]

After recess, we don't have to study but we have to clean the class and all that crap. Oh well, it can't be that bad. Berbual lagi dengan Cik Siti Nurr. Kemudian tambah Ain dan Bella. Kami meronggeng dekat meja guru which was put at the back of the class [yup Siti Nurr. ver weird. haha]. Potong dan tampal² artikel untuk papan kenyataan. Dari situ, kami berbual dan bergelak ketawa tidak ingat dunia dengan muka blur Siti Nurr dan Ain [aduyy , mmg xbole blah] .


rupa kelas sedang dibersihkan setelah Alin mengamuk [anas pling rjin btw. haha. tp mengong g kutok dak pompuan wat kje xbtol. sabo ajaa. BTW , my place is on the left handside of the picture. with sayur sawi on top of the krusi tu. itu pon klau korg boleh nmpak through dis crappy picca that i took with my handphone yg sume pujy canteq tp haprak ble amek gamba. lighting kne bgus bru ukie. HAHA]



sayur sawi budak² kelas aku semai [first intake] aku kutip hasil dia sahaja. btw, mama aku puji anda² punya sawi although belum taste lagi ;p

Balik sekolah, ada latihan untuk ahli² kelab boling. Siti Nurr tidak dapat datang kerana masalah transport [engt maw maen 2getha2. tp ape kn daya. next tyme yeah? don 4get 7 DOLLARS. haha] Jadi, aku pergi dengan Bella sahaja. Bertalktalk dengan seniors, mereka² amat friendly. Thank goodness. Sampai rumah pukul 5.30 petang. Amat sangat penat dan letih badan. Tapi it's hell a good day alhamdulillah.

You Might Also Like

4 comments

  1. zulkifli. hehe.
    terharu terharu. lol XDXD
    tanxx a lot!

    kurang asam je cakap muka orang tk bley bla eh.. Haha. Macam muka kau bley blah. (apa ayat ni?? XDXD)

    ReplyDelete
  2. haha, ayat 'kau aku' sudah keluar nampak ;p
    yayaya!
    memang muka anda tidak boleh dibelahkan.
    haha

    ReplyDelete
  3. bagus uh tu tak bley dibelahkan.
    kalau tak mati siang2. Haha.

    apa yang merapek ni?? ^.^

    ReplyDelete
  4. haha!
    memang suka merepek ke?

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.