Just Now Was FUN !

7:40 PM


Haiyoo, tadi aku pergi jalan-jalan di Kotaraya dengan mama. Pergi sana sebenarnya hanya mahu membeli skirt dan baju putih untuk dinner mama yang akan diadakan di Hotel Selesa pada 17 hari bulan ini [2 pown nk g taw ke? aduyy aq neyh. haha] Sampai sana, kami pergi ke segala macam kedai baju dan akhirnya landing dekat kedai First Lady [alaa. yg kdai s'pore pnya ue. kat tngkt atassss skali. sblah Avon]. Cuba punya cuba, lastlast, mama beli baju jubah dan aku beli blouse warna pink [cantik gila owh! haha. mmg out of listed thing 2 buy. tp maw wat cmne. da cantek sgt. hentam ajaa ;p]. Before that makan dekat Pizza Hut [owhh yummy! lupa suda tntang boikot sgala. evil me haha]. Kemudian, minum² dekat Singgah Selalu. Sampai rumah kira² pukul 5 lebih. That was fun and I got a new thing to wear for whenever!

Oh ya, before I forgot. On this day also, papa bought 5 Burger Segamat [untuk org² sgamat maybe dorg taw wat kind of burger yg aku tngah bebelkn neyh]. That burger is fit for a king. It's big and juicy. Very yummy! [akak aku jlesh xdpt rse. haha. soe sis. next tyme haa] The stall is located in front of Billion in Segamat [dkat bndar i think]. If any of you went to Segamat. Don't forgot to drop by and buy some. Won't rugi. =D

Suppose ada 5 biji burger. But 1 da msuk perut dulu ;p

p/s = Baju baru tidak dapat ditayangkan kerana baju berada di dalam washing machine ketika ini. haha.

You Might Also Like

4 comments

  1. uh butik tu byk bj chantek2
    && prize pun murah2 gk

    ReplyDelete
  2. huhu, tahu tidak mengapa!
    selalu shop situ ke?

    ReplyDelete
  3. sedapnya burger tuh...

    huhu~~ bestnya shopeng..

    dah lama tak bershoppeng..

    hehe..

    (^_^)

    ReplyDelete
  4. memang sedap!
    pergi singgah segamat!
    haha.
    promote².

    alah, abg adie jalan² mandi air terjun.
    lagi best.

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.