Taman Bukit Saujana, Johor Bahru yang glamour

8:34 PM


Hahahahhahahahahahahahahhahaha! Lawaklah Buletin Utama TV3 tadi. Ada slot tentang kesedaran demam denggi. Kondominium aku telah masuk tv. Tapi yang di interview semua orang² yang tidak pernah aku nampak muka semasa gotong-royong atau kenduri² yang diadakan oleh persatuan blok. Muka papa aku tiada :( [hahaha. besh klau dia ada. bercahaya kaca tv p/s = disebabkan rambut dia :))]. Keluarga aku dapatlah satu Sheildtox ketot. Sangat comel. Ingat lagi tadi, masa papa hantar aku pergi CS, papa berpeluh² dek bergotong-royong dan mengelap peluh dengan baju biru Shieltox. Tidak ku sangka dapat liputan. Kalau aku tahu, aku bangun awal pagi tadi dan ikut papa. Dapat free T-shirt and spray.

You Might Also Like

3 comments

  1. nak tnya la taman awam bukit saujana tu macam mane rupe dia ek?best tak? tempat ni ada ciri2 knowledge park tak?cth:
    signage yg lengkap menunjukkan jenis pokok2 yang ade
    pusat maklumat ke

    ReplyDelete
  2. taman awam bukit saujana?
    you mean hutan bandar ke?
    kalau dekat hutan bandar itu adalah.
    sorry lambat reply.
    tidak perasan ada comment di post yang ini :D

    ReplyDelete
  3. taman awam bukit saujana?
    you mean hutan bandar ke?
    kalau dekat hutan bandar itu adalah.
    sorry lambat reply.
    tidak perasan ada comment di post yang ini :D

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.