Sunday Life :)

10:18 PM


Oh, hello you lucky people! I am going to talk about what I did last three days, Sunday, weekend. It all begin with... Supposely nothing but Along the gedik asked me to play tennis with him. I fumed. It was because he asked me when I was about ten minutes into sleep after subuh. AND also because I already asked him the night before to let me go and play with him but he answered "no". Geram geram! Haha! Tapi memandangkan aku adik yang baik, aku pun sanggup bangun dan pergi wash up dan tukar baju dan keluar bersama abang tersayang pergi ke UTM.


haa nih laa court yang disediakan oleh UTM dan yang digunakan oleh aku and along :)


yang gedik nih pulak is me ! yayy ! nice teeth Nadee ! :D

Then bila dah sampai, stretching dulu. Pastu aku first serve. *pong* Bola tergolek kena pagar. AKU TAK RETI MAIN!! Man, I'm suck at this. Next ball pula kena net. Hooray to Nadee! Nak nangis aku. Haha! After an hour, we stop. Sangat-sangat letih. Letih bukan sebab main but sebab kena kutip bebola yang melantun ke sana ke mari tanpa hala tuju yang tetap. Kenapa tiada ball catcher? I would do anything for a ball catcher. Hehe.

All the stuff but yeah I know, bola semua dah botak. Kau nak tolong supply tak nice man?


woot woot ! along bergaya yo ;)

Then we make our way to McDonalds. Dah bakar lemak, kenalah ganti balik right? :P


p/s : jangan jadi macam kami . lepas work out , sila jangan makan sampai malam okay . haha


You Might Also Like

2 comments

  1. woooohhhoooo!!!!!!!!!
    sungguh gembira kamooo....
    nanti bleh jd model iklan gigi
    :)
    huahua......

    ReplyDelete
  2. hahahahaha kamu yang terlebih excited nampak ! :P bhahaha bole gak ;) safi !!

    ReplyDelete

Leave the message after the beep.